SA‘s – dienste wat verskaf kan word

Ons is ‘n bedrewe klompie mense hier op SA’s se blaaie.

Kyk gerus na die lys hieronder en kontak die mense op Facebook.

Proeflees:

Ons is nou 6 (ses) proeflesers op SA Skrywers, insluitend Leoni Benghait. Ons het saam besluit op die volgende tariewe, dan word jou werk deur 2 (twee ) gekwalifiseerde proeflesers deurgegaan. Kortverhale: R125 vir eerste deurlees, R75 vir tweede proefleser om seker te maak dat alle foute reggestel is. = R200 Indien dit meer as 1 500 woorde is, ekstra R50. Kinderstories: R100 per storie van 800 woorde en dan R50 vir tweede proefleser. = R150 Roman: R8 per bladsy Gedigte: R20 per gedig, vir die eerste keer en daarna R5 vir die tweede kontoleerder. Bladuitleg: R300

Al die proeflesers het sertifikate verwerf by Leoni Benghiat van SA Vryskutskrywers

Voorbladontwerp:

  • Juanita Swart R250 per voorblad. Jy kry 3 opsies om uit te kies, 3 gratis “edits” daarna R50 per “edit”.
  • Cindy Kruger

Aanlynpublikasie op Amazon: Juanita Swart: R350.

Ilustreerders:

  • Mariaan Taljaard: R50 per illustrasie.
  • Erna van der Merwe R50 per illustasie
  • Almira Luck R50 per illustrasie

Vertaling:

  • Don Percival – vertaling 50c per woord!

Alhoewel SA’s hierdie mense aanbeveel, moet kennis geneem word van die volgende: alle ooreenkomste word tussen die skrywer en persoon / persone hierbo in hulle eie hoedanigheid aangegaan. SA’s kan nie verantwoordelik gehou word vir enige geskille of verliese as gevolg van ooreenkomste wat nie nagekom word nie.

 

Fooie hierbo soos op 28 Mei 2018

Lewer kommentaar