‘n Nuwe blad sien die lig: SA Courant

25674470_10155955244768523_632207605_n

‘n Nuwe baba is gebore vir eg Afrikaans- ʼn kleinboet vir SA Digters en SA skrywers op die 7de Desember 2017 te Bakkiesblad: SA Courant onder leiding van Simon Riekert en mede-stigters wat belowende digters en skrywers gaan skoei om rubrieke te skryf. Hierdie inisiatief streef om verder te bou en uit te brei op wat SA Digters en SA Skrywers alreeds behaal het. Hierdie splinternuwe blad beoog om ʼn platform te skep vir aspirant joernaliste om nuusgebeure wat elkeen raak objektief en feitelik deur te gee soos dit voorgeskryf word deur die raamwerk van joernalistiek in Suid-Afrika. — Salome Opperman.

Vir die wat meer wil weet sluit gerus aan by ons.

Facebook groep

Madre van Tonder by madre@vodamail.co.za

Simon Riekert by fulminiculus@gmail.com

One thought on “‘n Nuwe blad sien die lig: SA Courant

Lewer kommentaar