Ons naam gaan verander

Later hierdie maand gaan ons blog ‘n nuwe hoed kry, in die vorm van ‘n naamsverandering. Alles gaan dieselfde bly, so geen kommer daaroor nie, maar julle gaan die blog nie meer kan kry onder sastoriesblog nie. Vanaf 9 Augustus sal ons bekend staan as SA Skrywers & Digters.

Die SA Stories-groep op Facebook sal ook verander na SA Skrywers. Ons e-pos adres bly egter dieselfde (sastoriesblog@gmail.com) indien julle verdwaal en hulp nodig het om by ons uit te kom. Ons gaan die verandering so probeer doen dat dit niemand verontrief nie.

Van kruip na loop, ons groep word groot. Ons bedank elkeen wat die pad saam met ons stap. SA S&D Admin

name_change.jpg

Elsabe se e-pos bly elsabedebeer8@gmail.com
En Riana s’n bly rianaleroux111@gmail.com.

2 thoughts on “Ons naam gaan verander

Lewer kommentaar